ОШ "АКАДЕМИК ЂОРЂЕ ЛАЗАРЕВИЋ" - Сурдулица
Пиши као што говориш, а читај као што је написано. Ако свако уради онолико колико је способан, неће народ пропасти. Речи су као пчеле , оне су истовремено и мед и жаока.

ДЕЧИЈА НЕДЕЉА

Датум: 05. Oktobar 2023 10:40 Категорија: Новости

Дечија недеља одржана је од 02. до 08. октобра 2023 године.Ово је највећа национална манифестација за заштиту и промоцију дечијих права која се одржава под слоганом ,,Велико срце деце Србије".

        Традиција обележавања ,, Дечије недење" дуга је више деценија, уређена је Законом  и организује се сваке године у првој недењи месеца октобра ради подстицања  и организовања разноврсних културно - образовних ,рекреативних и других манифестација посвећених деци  и предузимања других мера за унапређивања  развоја друштвене бриге о деци и породици .ОШ ,,Академик Ђорђе Лазаревић" Власина Округлица  и ове године су посетили  директорка и представници Библиотеке ,,Радоје Домановић" из Сурдулице и том приликом  ученицима школе поделили књиге уз обраћање директорке деци да ће ова недења бити посвећена емпатији ,неговању доброчинства и љубави представљаће прилику да искажемо колико су нам деца важна .